Nu face ultimul update Windows daca vrei sa-ti mai folosesti camera WEB

camera web

In urma cu cateva zile, Microsoft a oferit tuturor utilizatorilor celui mai nou sistem de operare al sau, „Windows 10 Anniversary Update”, up update ce a aduce o multime de imbunatatiri pe care multi le asteptau, insa pe langa toate aspectele pozitive, se pare ca isi face aparitia si un bug mai ciudat.

Mai exact, toti utilizatorii care au facut acest update, s-au trezit ca nu-si mai pot folosi camerele web pentru conversatii sau utilizarea de zi cu zi.

Acesta eroare afecteaza mai toate camerele web, inclusiv modele populare care sunt folosite pentru podcasting, suport sau alte activitati in care functionalitatea acestora este vitala.

Momentan nu exista nici o solutie pentru rezolvarea acestei probleme iar potrivit unui comunicat al unui inginer de la Microsoft, urmatorul update care sa elimine acest bug ar putea veni undeva prin luna Septembrie.

Din toata aceasta treaba, cel mai mult are de suferit imaginea companiei care in ultimele luni a tot incercat sa convinga publicul sa treaca la noul Windows, precizand ca acesta este unul foarte stabil si lipsit de erori.