Noul Galaxy Note 7 in Romania: pret si precomanda

poza galaxy bote 7

Dupa mare lansare de pe 2 August, in cadrul evenimentului Unpacked 2016 unde l-am putut vedea pentru prima data pe noul Samsung Galaxy Note 7 si toate specicatiile sale, toata lumea a devenit interesata cand si unde il pot achizitiona cat mai rapid.

Dupa comunicatul oficial al celor de la Samsung, noul model ar trebui sa ajunga pana la sfarsitul lunii la majoritatea celor care l-au precomandat.

In Romania acesta poate fi precomandat din urmatoarele locuri:

Vodafone: “Vodafone Romania are placerea sa anunte ca noul Samsung Galaxy Note7, care stabileste noi standarde pe segmentul dispozitivelor cu ecran mare, va fi disponibil la precomanda in perioada 16-30 augost pe site-ul www.vodafone.ro, pentru toti utilizatorii sai.“.

Link precomanda: www.vodafone.ro

Orange: Cei de la Orange vin cu o promisiune foarte atractiva: “Precomanda telefonul inspirat de idei curajoase: il primesti cu trei zile inainte de lansarea oficiala in Romania, impreuna cu un Gear VR.

Link precomanda: www.orange.ro

Telekom: Cei te la Telekom te invitam sa te abonezi newsletter-ul lor pentru a fi instiintat cand modelul poate fi comandat.

Te poti abona accesand urmatorul link: www.telekom.ro

Digi nu a anuntat nimic oficial despre posibilitatea precomenzii dar nici informatii cu posibilitati oferte cu unul dintre abonamentele disponibile in prezent.

Legat de pretul noului smartphone, majoritatea magazinelor din SUA l-au afisat la precomanda cu suma de 849.9 dolari, acesta fiind cel mai probabil si pretul din Romania.