HTC U12 Plus – Dezvaluit din greseala

Testand o noua versiune a site-ului HTC, angajatii care se ocupau de acest lucru au publicat din “greseala” pagina de produs a viitorului HTC U12 Plus, nelansat inca la acel moment.

Din imaginile gasite pe site-ul oficial reiese ca HTC U12 Plus este creat pentru a concura direct cu iPhone X, Huawei P20 PRO si Galaxy S9. Spun asta deoarece si acest model vine cu celebrul breton, design ce in ultima vreme este foarte apreciat si cautat de majoritatea clientilor.

Cu ce vine in plus HTC U12 Plus? Fata de rivalul sau iPhone X, acest foloseste un ecran cu tehnologie Super LCD6 in locul celei OLED. Cu rezolutia de 1440×2880, acest display vine cu o multitudine de avantaje printre care putem enumera consumul mai redus de energie si afisarea mai fidela a culorilor.

Pe partea de design, noul model este construit dintr-o carcasa metalita, rezistenta la apa cu certificarea IP68 si un cu display-ul mai sus descris cu formatul alungit pentru a elimina pe cat posibil laturile carcasei.
Tot aici mai gasim si un Snapdragon 845, 6GB memorie RAM, 64/128GB spatiu de stocare si un acumulator de 3500 mAh.

Legat de camere, acestea vin la pachet cu un sistem dual-camera pe ambele parti. Cele principale folosesc un senzor UltraPixel 4, de 12 si 16 megapixeli cu stabilizarea optica si functia UltraSpeed Autofocus 2.