Google Earth Pro, programul care costa 400 de dolari este acum gratuit

google earth pro free

Google Earth Pro este un program extrem de util ce ofera o multime de beneficii pentru un utilizator simplu cat si pentru antreprenori sau companii care se pot folosi de toate acestea pentru a obtine date pretioase.

Pachetul PRO este asemanator si familiar pentru cine a mai folosit aplicatia standard in trecut, insa acesta vine cu o serie de caracteristici suplimentare care fac din acest program unul si mai interesant.
Printe aceste imbunatatiri putem enumera masuratori de locuri de parcare si evolutii de teren, date demografice, imprimarea imaginilor cu o rezulutie de pana la 4800×3200 cat si vizualizarea shapefile ESRI si MapInfo.

De acest program se puteau bucura doar cei care isi permiteau sa plateasca 400$ pe an, o suma poate prea mare pentru un utilizator de rand care si-ar fi dorit sa beneficieze de tot de ofera programul.

Din fericire Google Earth Pro poate fi descarcat astazi in mod gratuit, lucru de Google l-a anuntat in trecut, insa procesul de obtinere nu a fost facut public nici pana acum, proces ce pare a fi unul foarte simplu si rapid.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a descarca programul este sa accesati pagina oficiala Google Earth Pro dupa care sa mergeti la optiunea „Explorari”, sa alegeti versiunea dorita, Desktop, Web sau Mobil dupa care sa apasati butonul „Descărcați Google Earth Pro” din partea de jos.

screenshot 1 google earth pro

screenshot 2 google earth pro

screenshot 3 google eart pro

Dupa ce instalezi programul ti se va cere un e-mail cat si codul de licenta. Pentru a trece de acest pas trebuie sa introduci o adresa de e-mail valida si codul de licenta „GETFREE„, iar fin acest moment de poti bucura de el.

screenshot 4 google earth pro