Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus – specificatii si precomanda

Samsung a lansat in urma cu putin timp noua generatie de Galaxy, mai exact Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus.

Cele doua modele au fost prezentate in cadru unui eveniment bine organizat si mult asteptat de fanii Samsung si pasionatii de tehnologie.

Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus au fost catalogate drept „clonele” modelelor anterioare, semanand izbitor de mult pe partea de design. Singura diferenta de ansamblare fiind mutarea senzorului de amprenta de pe partea dreapta, sub camera (lucru cerut de foarte multa lume) cat si diferente de specificatii si tehnologie integrata.

Printre imbunatatirile cu care se pot lauda noile modele ar fi noile camere cu deschidere f/1.5 respectiv f/2.4 cu stabilizare optica, capabile de capturi reusite la luminozitate foarte scazuta, mod slow-motion la rezolutie 720P cu 960FPS si realizarea de emoji-uri personalizate cu diferite functii de editare.

Specificatii

– display de 5.8 inch / 6.2 inch Super Amoled cu cu rezolutie Quad HD
– procesor Exynos 9910 / Snapdragon 845
– memorie RAM de 4GB / 6GB
– camere foto de 12MP cu f/1.5 / f/2.4 stabilizate optic si tehnologie Dual-Pixel (S9 Plus avand doua camere)
– baterie de 3000mAh / 3500mAh
– Android Oreo cu Grace UX

Se mai poate specifica si noua functie de deblocare a telefonului cu ajutorul scanerii de iris si faciala, care la o prima vedere par sa functioneze destul de bine.

Legat de preturi si precomenzi, Galaxy S9 si S9 Plus pot fi precomandate de la eMAG, Orange, Vodafone si Altex. Pretul afisat pentru Galaxy S9 fiind de 3899 lei si 4399 pentru Galaxy S9 Plus. Tot aici mai poti beneficia de o reducere de pana la 2200 de lei daca vii cu telefonul vechi cat si livrare cu 7 zile mai devreme.