Samsung Galaxy S9 – dezvaluit public inainte de lansare

Samsung Galaxy S9 nu a fost prea discutat in 2017, dar odata cu inceperea lui 2018 si zvonurile au inceput sa apara din ce in ce mai des.

Galaxy S9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din cadrul MWC 2018 iar tot ce stiam despre el, erau informatii restranse si deloc sigure. Toate speculatiile si zvonurile, mai mult sau mai putin adevarate au fost inlaturate in ultimele ore cand, videoclipul oficial de prezentare a noului telefon a ajuns pe internet.

Acest trailer vine sub sloganul „Telefonul reimaginat” si ne prezinta principalele noutati ale noului terminal, prin care: o camera mai buna cu diafragma duala, optiunea Bixby de a traduce instantaneu un text scanat, rezistenta la apa si praf cat si una dintre asteptatele functii de deblocare a telefonului cu un sistem de autentificare biometrica de scanare a irisului si a fetei.

O alta noutate este aceea legata de noul DeX, ce pare mult mai util si mai usor de folosit decat varianta anterioara. Mai nou, acesta va suporta mai multe rezolutii si tot cu ajutorul lui, in timpul utilizarii telefon va servi drept touchpad.

Nu ne sunt aratate specificatii tehnice dar stim ca vor fi disponibile doua variante.

Despre preturile acestor doua variante stim in prima faza ca vor fi de 841 euro pentru Galaxy S9 si de 997 euro pentru Galaxy S9+.

Unde vezi lansarea Samsung?

Evenimentul de lansarea celor doua modele va avea loc pe 25 Februarie in cadrul MWC 2018 incepand cu ora 19:00 (ora Romaniei). Samsung va oferi livestreaming pe www.samsung.com cat si pe canalul oficial de YouTube.