Cum am petrecut de Black Friday?

Pentru multe persoane cat si pentru mine (recunosc), notiunea de Black Friday se refera doar la acele cateva reduceri cu adevarat reale (putine de altfel) si care apar ca stoc epuizat inainte ca tu sa realizezi ca magazinul respectiv a dat marele start la „reduceri” (stiti voi la cine ma refer 🙂 ).

Ei bine, vazand cu o zi inainte mini catalogul cu produsele ce urmeaza sa fie reduse „astronomic” si ca unul dintre ele i-ar fi de folos unui membru din familie daca l-as prinde cu pretul respectiv (mai exact anvelopa de iarna cu 99 lei bucata) mi-am zis ca trebuie neaparat sa prind un set de 4 bucati.

Spre seara, intru frumos pe magazinul respectiv, caut anvelopele ce ma interesau (189 lei la momentul acela) si adaug 4 bucati in cos plus un Xiaomi Mi 9T Pro cu speranta ca poate si acesta va beneficia de stiu eu ce reducere, pun alarma la 6:45 sa am timp sa ma asez la „coada virtuala” si ma pun la somn.

Trece noaptea si ma trezesc eu spre dimineata (nu din cauza alarmei telefonui ca oricum pe aia nu am auzit-o), ma uit la ceas si vad 7:20. Imediat imi zic „ei lasa, poate la anul” si planuiam sa imi continui treaba inca cateva ore 🙂

Dar zic totusi hai sa vad ce am pierdut si intru pe aplicatia magazinului unde constat ca defapt nu pierdusem nimic. Incep sa dau cate un refresh la un interval de cateva secunde si imediat imi apare pe ecranul telefonului o pagina cu o multime de produse. Intru repede la cosul meu, vad cele 4 anvelope la pretul de 399.96 si telefonul scumpit cu 100 de lei fata de pretul vazut cu o seara inainte. Sterg din lista telefonul cu gandul „lasa, poate la Craciun” si plasez comanda.

A doua zi spre surprinderea mea le-am si primit.

Acum, daca esti unul dintre aceia care sperau sa prinda un set de anvelope la un pret bunicel as zice eu (ca nah vine iarna) si le-ai gasit cu Stoc Epuizat, sa stii ca am contribuit si eu la asta. 😀