Cum pierzi un client

Vad astazi o reclama de la o mare companie de Hosting, unde imi erau prezentate super reduceri la planurile de Web Hosting. Mai exact, toate planurile din oferta lor cu doar 1 euro pentru un an intreg.

Imi zic imediat ca nu are cum sa fie adevarat, dar stau totusi si ma gandesc ca e ditamai compania internationala si nu prea ar avea cum sa fie teapa.

Intru frumos pe site sa vad despre ce este vorba si sunt intampinat imediat de o casuta de live chat unde un agent de la suport ma intreaba daca am nevoie de ajutor. Incep politicos conversatia si cer detalii despre oferta, insa primesc astfel de raspunsuri:

Am cenzurat imaginile si nici nu voi divulga despre ce companie este vorba, insa vreau sa precizez inca de la inceput ca acesta companie are filiala in Romania, cu angajati romani presupun si nu poate fi vorba despre o traducere in timp real. Mai mult decat atat, numele domnului cu care am vorbit era 100% romanesc 🙂

Eu personal am ales sa renunt la ideea de a achizitiona ceva si cel mai probabil si majoritatea ar face la fel. Oare din ce cauza?