Netflix modifica pretul abonamentelor

Multi utilizatori ai internetului din prezent detin deja sau planuiesc sa isi creeze cat mai curand un abonament la gigantul serviciu de streaming, Netflix.

Odata cu ajungerea si in Romania, Netflix incepe sa castige din ce in ce mai multi clienti romani, dornici de filme si seriale la calitate cat mai inalta si continut exclusiv.

Pretul abonamentelor a fost inca de la inceput destul de accesibil in raport cu beneficiile pe care le obtii. Mai exact, acces nelimitat la o biblioteca cu un numar foarte mare de filme si seriale care pot fi urmarite de nenumarate ori, oricand si la orice ora, pe unul sau mai multe dispozivite in acelasi timp.

In urma cu putin timp, compania a anuntat ca planuieste sa modifice si sa creasca pretul abonamentelor cu 1 dolar, iar primii care vor simti aceasta schimbare vor fi utilizatorii din SUA.

De ce sa ajuns la aceasta actiune? Netflix justifica toata treaba prin nevoia financiara pentru continutul exclusiv si introducerea pe viitor a unor noi functii si facilitati pentru utilizatori.

Astfel preturile vor fi urmatoarele:

Abonamentul BASIC: 7.99$ (nu se va modifica)
Abonamentul STANDARD: 9.99$ + 1$ –> 10.99$
Abonamentul PREMIUM: 11.99$ + 1$ –> 13.99$

Chiar daca pentru inceput modificarile vor fi aplicate doar in SUA, Netflix este o companie globala iar noile tarife vor fi aduse, cel mai probabil la acelasi nivel si in restul tarilor.