Cardul eMAG de la Raiffeisen Bank

Se pare ca eMAG se afla in toiul pregatirilor pentru Black Friday 2017 si anunta cardul de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda, in parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Noul card vine la pachet cu mai multe beneficii, clientii avand posibilitatea de a cumpara de la eMAG si de la ceilalti parteneri produse cu o valoare de pana la 30.000 de lei, putand achita ulterior suma in 3, 6 sau 12 rate fara dobanda sau 56 de zile de gratie pentru plata integrala cu dobanda 0.

Pe langa asta, toate platile efectuate cu acest card iti aduc puncte de loialitate care reprezinta pana la 10% din valoarea produsului achizitionat. Acestea se administreaza din contul de client si pot fi folosite pentru alte achizitii de produse vandute de eMAG. Fiecare punct valoareaza 1 leu iar ca sa dau un exemplu, avand 300 de puncte cumperi produse in valoare de 300 de lei. Cumparand de 500 de lei sau oricare alta suma, achiti 300 lei cu 300 de puncte iar diferenta o platesti cu celelalte metode de plata disponibile.

Tot ca un beneficiu legat de acest card, toate produsele din gama Samsung pot fi platite in 24 de rate fara dobanda.

Si in acest caz, daca clientii doresc sa returneze produsul primit, o pot face in decursul a 30 de zile iar suma platita va fi restituita integral in contul aferent cardului folosit.

Exemplu comerciant:

La o limita de credit de 5.367 Lei folosita imediat si in intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru plati la comercianti si rambursata in 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% fixa pe perioada rambursarii, rata lunara este 522,82 Lei, valoarea totala de plata 6.273,73 Lei si DAE 32,30%.