Huawei Mate 9 a fost anuntat

huawei-mate-9

In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 3 Noiembrie Huawei a anuntat oficial in cadrul unei eveniment, noul terminal Huawei Mate 9 ce urmeaza sa debuteze pe piata Europeana pana la sfarsitul acestui an.

Noul telefon vine cu specificatii de top, disponibil in doua variante, unul cu display plat iar celalalt cu display curbat, ambele promitand lucruri interesante viitorilor posesori.

In timp ce varianta standard pare sa urmareasca acelasi succes care l-au avut si generatiile trecute, modelul cu ecran curbat cu denumirea de Porche Design tinde sa tinteasca spre publicul mai atent la detalii, acest fiind realizat cu o atentie mai sporita, cu unele elemente premium de design cat si hardware mai puternic, toate acestea propulsand pretul un pic cam prea sus.

huawei-mate-9-poza-2

Huawei Mate 9 este primul model al producatorului ce vine cu chipset-ul HiSilicon Kirin 960, ce ar trebui sa ofere performante ridicate cu un consum redus de energie, depasing actualul Snapdragon 820. Noul chipset vine la pachet cu un acumulator de 4000 mAh, 4GB RAM, 64GB memorie interna, conectaor Type-C si un display 5.9 inch.

Varianta Huawei Mate 9 Porsche Design beneficiaza de acelasi procesor, insa acesta vine cu o serie de schimbari printre care putem enumera ecranul curbat de 5.5 inch cu o rezolutie QHD (2560×1140 pixeli), 6GB RAM, 256GB memorie interna, precum si camerele si senzorul de amprenta de pe seria P9.

Cand vine vorba de pret, primul model se va comercializa cu pretul de 699 euro pe cand modelul premium va ajunge sa coste 1395 euro, fiind disponibil intr-un numar foarte limitat de exemplare.