Volkswagen T-Roc – noul model al companiei germane

Volkswagen a prezentat in urma cu cateva zile cel mai nou model din gama sa de automobile si anume Volkswagen T-Roc.

Daca stam si ne uitam la toate discutiile care au tot aparut in ultimul timp, acesta a fost unul dintre cele mai asteptate SUV-uri ale anului. T-Roc face parte din noul plan al companiei si este descris sub forma unui SUV cu laturi apropiate de un coupe.

Desi este fratele mai mic al modelului Tiguan, T-Roc promite multe lucruri, de la multiple posibilitati de customizare si tehnologie de ultima ora, pana la o serie larga de sisteme de siguranta pentru pasageri.

Cand vine vorba de motorizari, T-Roc va fi sau cel mai bine spus este deja o masina compacta. Compania a anuntat ca modelul va veni cu trei tipuri de motoare TSI si inca trei TDI. Cu aceasta gama larga de motorizari, fanii motoarelor de benzina avand de ales intre 1.0 litri de 115 CP, 1.5 litri de 150 CP si 2.0 litri cu 190 CP. Pe partea opusa, fanii motoarelor diesel se vor putea bucura de 1.6 litri de 115 CP, 2.0 litri de 150 CP si inca un motor de 2.0 litri care va oferi 190 CP.

Pe partea de design si aspect, T-Roc te duce foarte rapid cu gandul la un coupe, acest lucru fiind un punct pozitiv ce va atrage cu siguranta, publicul mai tanar.
Chiar si cu aspect de coupe, acesta are aptitudini reale de off-road si diferite moduri specifice care te pot duce si in locurile mai greu accesibile, daca iti doresti si asa ceva.

Ca tot vorbeam de tehnologii moderne, masina este echipa cu diverse sisteme de siguranta si comfort printre care Front Assist, Automatic Post-Collision Braking, Lane Assit, Adaptive Cruise Control si Rear Traffic Alert plus echipari T-Roc Sport si T-Roc Style cu nenumarate posibilitati de personalizare in functie de colori interioare si exterioare.

T-Roc va fi disponibil spre comercializare din luna noiembrie a acestui an, preturile diferind in functie de motorizare si echipare, dar invartindu-se in jurul sumei de 20.000 de euro.