Review: Smartwach E-Boda Time 100

1

De aproximativ 6 luni detin un Smartwach E-Boda Time 100, achizitionat mai mult din intamplare, dar care in timp s-a dovedit a fi un gadget destul de util si aratos pentru cei 99 de lei cat am dat pe el.

Acesta vine ambalat intr-o cutie dintr-un carton rezistent, in aceasta regazindu-se ceasul, un cablu micro-usb (fara adaptor) pentru incarcare, un manual de instructiuni si certificatul de garantie.

Inca de la prima atingere (spre surprinderea mea), gadgetul iti da o senzatie de produs de buna calitatea, de rezistenta iar designul sau, pe cat de simplist pe atat de aratos te face sa ti-l pui din primele secunde la mana.

Odata cu pornirea sa, acesta iti afiseaza logo-ul companiei alaturi de un sunet puternic ce iti confirma ca este gata de utilizare.

Sistemul de operare este unul special creat pentru el, care este destul de limitat cand vine vorba de aplicatii insa chiar si asa avem destule functii utile care sa ne ajute zi de zi. Conectat prin Bluetooth la un smartphone ne putem bucura de toate acestea, printre care putem enumera:

– apelarea si primirea de apeluri
– citire de SMS-uri
– citire notificari (E-mail, Facebook, Twitter, Instagram etc)
– redare de muzica
– realizarea de fotografii cu camera telefonului

2

In privinta bateriei pot spune ca este acceptabila, aceasta rezistand aproximativ 2 zile la o utilizare normala si pana la 7 zile daca folosim ceasul in functie “power saver” doar pentru a vedea cat este ora.

Specificatii:

Diagonala display (inch): 1.44
Rezolutie: 128 x 128
Telefoane compatibile: Android, iOS, Windows Phone
Greutate: 43g
Conectivitate: Bluetooth
Acumulator: 230 mAh

Per total, acest smartwach este o alegere buna daca iti doresti sa ai la mana un accesoriu specific zilelor din prezent, care iti va oferi o gramada de informatii fara a fi nevoie sa mai scoti telefonul din buzunar.

Unboxing: