Telefonul tau primeste update la Android O? Vezi daca se afla pe aceasta lista

Google se aproaprie cu pasi repezi de finalul dezvoltarii noului Android O, ceea ce presupune si inceperea distribuirii catre viitoarele dispozitive, compatibile cu noile cerinte ale sistemului.

Noua versiune se anunta a fi foarte reusita, totodata aducand multiple functii si schimbari ce vor imbunatati, moderniza si fluidiza experienta utilizatorului cu propriul telefon.

Printre aceste shimbari se pot enumera multe noutati printre care:

Fluid experiences – ceea ce presupune usurinta cu care utilizatorul se poate obisnui cu noul sistem

Vitals – caracteristica ce faciliteaza pornirea cat mai rapida a intregului sistem si aplicatiilor prezente pe dispozitiv. Tot aici Google te va informa si penaliza ulterior aplicatiile ce iti ingreuneaza experienta si provoaca probleme sistemului

Notification Dots – toate notificarile pe care le vei primi vor fi afisate intr-un mod mult mai elegant si intuitiv

Copyless Paste – sistem de inteligenta artificiala care va veni in ajutorul tau la selectarea unui text. Astfel vei putea extrage dintr-un text lung doar elementale de care ai nevoie.

Totul suna promitator, insa nu toate telefoanele prezente pe piata in acest moment se vor putea bucura de Android O. De aceea am creat o lista cu toate modelele de la toti producatorii, compatibile cu viitorul update.

Daca iti regasesti telefonul in aceasta lista, trebuie sa te mai inarmezi cu putina rabdare pana cand distribuirile vor ajunge si la producatorul tau.