Te-ai intrebat cat de reziste sunt noile iPhone 7 si iPhone 7 Plus?

iphone-7-black

Desi au fost lansate doar cu cateva zile in urma, noile telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus bat deja recorduri de vanzari.
De ce? Motive sunt multe, insa dintre toate acestea iti pot enumera eu cateva, printre care rezistenta la apa sau IP67 (acestea fiind primele modele Apple care beneficiaza de aceasta facilitate), difuzoare sterea incluse, lipsa butonului fizic de pe partea frontala si a portului audio jack de 3.5mm (de acum conectarea castilor la dispozitiv fiind posibila prin portul de incarcare cu ajutorul unui adaptor), display mai bun, camera duala pe modelul PLUS cat si altele despre care vom vorbi intr-un viitor articol.

Un zvon care a tot circulat pe internet pana in momentul lansarii, dar care s-a dovedit a nu fi adevarat a fost acela ca telefonul va beneficia un sistem de auto-protejare care sa-l salveze in cazul unei caderi. Chiar si fara acest sistem, noile modele sunt considerabil mai reziste, dovada stand videoclipul de mai jos in care unul dintre ele este aruncat dintr-un elicopter, alegandu-se cu cateva crapaturi dar perfect functional in continuare.

Cum ziceam si mai sus, ar mai fi multe de spus insa astept ca telefoanele sa ajunga oficial si in Romania, revenind ulterior cu un review.