Samsung opreste vanzarile. Toate modelele Note 7 vor fi inlocuite

Note 7 inlocuite

Mai mult ca sigur ati tot auzit de telefoane care au explodat in buzunarele utilizatorilor sau cand erau la incarcat, creand pagube, incendii sau chiar lucruri mult mai grave. Ei bine, toate aceste cazuri sunt unice si mult discutate, de la „mesteri” care si-au modificat telefoanele astfel incat sa produca intetionat explozia sperand ca vor primi despagubiri de la asiguratori pana la persoane care au dus pana la extrem situatia, tinand telefonul la temperaturi ridicate sau uitandu-l in priza cu lunile.

In ultimele zile au tot aparut fotografii cu modele de Samsung Galaxy Note 7 care au patit acelasi lucru, insa aici treaba este foarte serioasa si nu o spun doar eu, ci si cele 35 de indidente raportate la nivel global si anuntul oficial al companiei Samsung care a publicat pe site-ul sau ca a oprit vanzarile si in urmatoarele saptamani va retrage si inlocui toate modele deja vandute si ajunse la clienti.

screen anunt Samsung

Intrebarea tuturor in acest moment ar fi, cum au reusit sa scape pe piata peste 2.5 milioane de unitati care teoretic au fost verificate si supuse unor teste inainte sa ajunga la distribuitori, respectiv clienti? Raspunsul in acest moment nu-l stie nimeni.

Nu cred ca a mai existat o asemenea situatie cand vine vorba de o companie atat de mare si aici ma refer la faptul ca vor exista pierderi de sute de mii de euro, insa cu siguranta Samsung nu va risca sa-si strice imaginea iar problemele vor fi rezolvate.

Cert este ca problema chiar exista, iar daca esti posesorul unui asemenea model ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa-l mai pui la incarcat.