Pokemon Go lansat oficial si in Japonia

poza pokemon go

Pokemon Go este fara doar si poate cel mai popular si mai jucat joc al momentului pe platformele mobile.

Fiind creat de Pokemon Company ajutati de Niantic si lansat in urma cu doua saptamani, acest joc a batut orice record posibil si a devenit un fenomen deoarece a adus ceva complet nou cand vine vorba de jocurile pe mobil. Acesta se foloseste de conexiunea GPS si pune utilizatorul in miscare prin diverse locatii pentru a gasi si prinde Pokemonii.

Jocul este disponibil in 30 de tari pe platforma Android si iOS iar desi Pokemon si tot ce tine de acest nume a fost creat in Japonia in anul 1996, fix in aceasta tara jocul nu a fost disponibil pana astazi, cand producatorii lui au decis ca a venit timpul ca si japonezii sa se bucure de el.

Ca un bonus pentru ei, jocul beneficiaza de o noua optiune ce este disponibila doar pe plan local. Mai exact aplicatia a venit cu un parteneriat cu McDonalds care va oferi primele locatii sponsorizate din cadrul jocului.

In acest fel, cele 3000 de locatii McDonalds se vor transforma in Pokemon Gyms, unde Pokemonii utilizatorilor pot fi antrenati si pregatiti pentru viitoarele competitii.

Acest prim parteneriat este doar inceputul unui nou succes de care se va bucuca jocul, deoarece mai mult ca sigur si alte companii vor fi interesate de noi colaborari.