Noul Android 7.0 Nougat isi face aparitia pe modelele Nexus compatibile

Android 7.0 Nougat

Desi pana acum l-am vazut doar in varianta Developer Preview in unele videoclipuri, se pare ca astazi noul Android 7.0 Nougat soseste in mod oficial pe unele modele Nexus, urmand ca in urmatoarele saptamani sa ajunga pe toate dispozitivele ce sunt compatibile cu noile cerinte.

Noul sistem vine cu multe imbunatatiri printre care schimbari de interfata, multitasking, notificari, autonomie de baterie, compatibilitate VR. Tot aici putem enumera si modul multi Window, mod ce ne permite sa rulam si sa ne folosim de doua aplicatii in acelasi timp, Vulkan API ce va face ca jocurile sa arate mult mai bine, Quick Settings cu alte functii, noi emoji-uri, posibilitatea de a raspunde la mesaje din notificari fara a mai fi nevoie sa deschidem aplicatia respectiva cat si multe altele despre care vom vorbi intr-un alt articol.

Nougat a sosit sau urmeaza ca soseasca in urmatoarele ore pe modelele Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X, Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, ASUS Nexus Player, Android Pixel C si pe versiunile de Android One.

Android 7.0 Nougat 2

Pentru cei care nu au rabdare pana cand distribuirea pachetelor se va realiza treptat, pot aplica pentru descarcarea imaginilor ROM oferite doar membrilor inscrisi in programul Android N Beta. Toti cei care recurg la aceasta metoda trebuie sa stie ca operatiunea presupune instalarea sistemului de la 0, lucru ce duce la revenirea setarilor din fabrica si pierderea datelor daca nu sunt salvate inainte de a incepe acest proces.

Photos: gottabemobile.com