Noile modele Dacia prezentate la Paris

poza-dacia-1

Dacia si-a prezentat astazi noile modele in cadrul evenimentului Paris Motor Show, printre care Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway, toate acestea primind un facelift indraznet, imbunatatiri pe partea de design, comfort si tehnologii noi care sa vina in ajutorul soferului si pasagerilor cand vor avea nevoie de ele.

poza-dacia-2

Dintre aceste imbunatatiri putem enumera grila din fata, inspirata de pe modelul Duster, lumini de zi cu LED, interior mai rafinat, volan cu patru spite cu claxon incorporat precum si motorizarea pe benzina cu trei cilindri 1.0 SCe cu 75 CP care va inlocui unitatea de 1.2 litri.

poza-dacia-4

Pe plan tehnologic acestea mai beneficiaza de camera pentru mersul cu spatele, asistenta la plecarea din rampa si o interfata noua si mult mai simplista a sistemului MultiNav.

poza-dacia-8

Modelul Duster primeste in premiera o optiune de schimbare automata a treptelor de viteza cu ajutorul unei cutii robotizate EDC cu dublu ambreiaj si sase rapoarte ce va fi disponibila in curand pe motorizarea diesel dCi de 110 CP, aceasta urmand sa aiba un pret de aproximativ 1300 euro.

poza-dacia-5

Conferinta l-a avut ca invitat pe Jean-Cristophe Kugler cat si pe Directorul de Operatiuni pentru Europa. Autoturismele urmeaza sa ajunga in majoritatea tarilor cat si in tara noastra unde cred eu ca se vor bucura de cel putin acelasi succes ca si pana acum.


Photo: www.auto-bild.ro