CES 2017: Sennheiser HD1 In-Ear Wireless

Uneori fara sa ne dam seama, castile au ajuns sa joace un rol destul de important in viata noastra de zi cu zi. Timpul mult prea scurt ne impiedica uneori sa mai ajungem la un concert, muzica din masina in traficul aglomerat parca nu mai are acelasi efect de relaxare iar acasa putem deranja foarte usor pe cineva cand avem cheful de a „devora” piesele preferate la un volum putin mai ridicat in sistemul nostru audio mult visat. Asa ca, singura solutie ramasa raman castile, cu ajutorul carora putem simti cu adevarat muzica. Asta doar in cazul in care avem o pereche cat de cat calitativa si nu ceva ieftin care sa-ti provoace mai multi nervi decat relaxare.

Astazi, in cadrul CES 2017, Sennheiser si-au prezentat cele mai recente produse la care au lucrat in ultimul timp, printre care regansindu-se si castile Sennheiser HD1 In-Ear Wireless. Acestea sunt proiectate sa ofere ascultatorului o experienta audio premium, lucru posibil cu ajutorul tehnologiei aptX Qualcomm precum si suport pentru codecul AAC.

Castile nu mai depind de un conector fizic, acestea putand fi folosite prin conexiune Bluetooth 4.1, conectarea lor la un dispozitiv realizandu-se foarte rapid prin NFC cu o singura atingere.

Pe partea de functionalitate si conectivitate Sennheiser HD1 vin cu capacitatea de a se conectate la doua dispozitive in acelasi timp cat si cu o baterie care promite sa-ti ofere pana la 10 ore de muzica neintrerupta.

In ceea ce priveste designul lor, castile sunt realizate din policarbonat si otel inoxidabil cu un finisat cromat oglindit, gandite sa fie durabile si rezistente pentru o utilizare intensa zi de zi.
De asemenea acestea beneficiaza si de un guler care incoporeaza 3 butoane si un microfon pentru convorbirile telefonice.

Castile vor fi disponibile incepand cu acesta luna la un pret de aproximativ 200$.